Set Schedule task does not work [FIXED]

Some questions about managing server and products with artica.... Ask here...
First unread post • 9 posts • Page 1 of 1

Set Schedule task does not work [FIXED]

New postby Friend7 » Sun Sep 04, 2011 5:46 pm

Hello,

I have this ...

Image
Best Regards,
Friend7
 
Posts: 2373
Joined: Sun Feb 06, 2011 3:41 pm
Artica servers number: 1
Linux System: Debian
Technical skills: A newbee

Re: Set Schedule task does not work [OPEN]

New postby admin » Sun Sep 04, 2011 7:09 pm

take a look of the update logs...at the scheduled time.
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 11954
Joined: Wed Oct 17, 2007 7:59 am
Location: France

Re: Set Schedule task does not work [OPEN]

New postby Friend7 » Sun Sep 04, 2011 8:24 pm

seems to be that it is not working

Image
Best Regards,
Friend7
 
Posts: 2373
Joined: Sun Feb 06, 2011 3:41 pm
Artica servers number: 1
Linux System: Debian
Technical skills: A newbee

Re: Set Schedule task does not work [OPEN]

New postby admin » Sun Sep 04, 2011 8:57 pm

What is the ouput of

Code: Select all
/usr/share/artica-postfix/bin/artica-update -V
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 11954
Joined: Wed Oct 17, 2007 7:59 am
Location: France

Re: Set Schedule task does not work [OPEN]

New postby Friend7 » Sun Sep 04, 2011 9:45 pm

Server 138

root@ns1:~# /usr/share/artica-postfix/bin/artica-update -V
Revision 01/09/2011
root@ns1:~#


Server 149

[root@ns2 ~]# /usr/share/artica-postfix/bin/artica-update -V
Revision 01/09/2011
[root@ns2 ~]#
Best Regards,
Friend7
 
Posts: 2373
Joined: Sun Feb 06, 2011 3:41 pm
Artica servers number: 1
Linux System: Debian
Technical skills: A newbee

Re: Set Schedule task does not work [OPEN]

New postby Friend7 » Mon Sep 05, 2011 2:08 pm

Hello,

Set schedule task did not work yesterday.

Servers were not upgraded.

Server 138 has 1.5.090120
Server 149 has 1.5.090301
Best Regards,
Friend7
 
Posts: 2373
Joined: Sun Feb 06, 2011 3:41 pm
Artica servers number: 1
Linux System: Debian
Technical skills: A newbee

Re: Set Schedule task does not work [OPEN]

New postby Friend7 » Sun Sep 11, 2011 11:24 pm

Hello,

Does this feature work?

I manually upgrade to 1.5.091002
but I do not have yet 1.5.091123 ???
Best Regards,
Friend7
 
Posts: 2373
Joined: Sun Feb 06, 2011 3:41 pm
Artica servers number: 1
Linux System: Debian
Technical skills: A newbee

Re: Set Schedule task does not work [OPEN]

New postby Friend7 » Thu Sep 15, 2011 5:45 am

I should have V1.5.091400

Image

Image
Best Regards,
Friend7
 
Posts: 2373
Joined: Sun Feb 06, 2011 3:41 pm
Artica servers number: 1
Linux System: Debian
Technical skills: A newbee

Re: Set Schedule task does not work [OPEN]

New postby admin » Thu Sep 15, 2011 6:31 am

I have fixed the problem

Extract this file and do

Code: Select all
php5 /usr/share/artica-postfix/exec.fcron.php --artica-schedule --verbose
Attachments
exec.fcron.php.zip
(1.49 KiB) Downloaded 176 times
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 11954
Joined: Wed Oct 17, 2007 7:59 am
Location: France


9 posts • Page 1 of 1

Return to Management console

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron